Halové turnaje přípravek v Počátkách

Okresní fotbalový svaz Pelhřimov a TJ Spartak Počátky - turnaje mladších a starších přípravek v Počátkách

V sobotu 23. 01. 2016 proběhl v naší sportovní hale turnaj straších přípravek. Turnaj proběhl za účasti těchto mužstev: Počátky, Žirovnice, Obrataň, Kamenice nad Lipou, Pacov, Černovice, Humpolec a Horní Cerekev. Družstva byla rozdělena do dvou skupin, kde hrál každý s každým. Skupina A byla tvořena z těchto mužstev: Žirovnice, Obrataň, Humpolec a Pacov, skupina B pak z těchto: Počátky, Černovice, Kamenice nad Lipou a Horní Cerekev. 

Naše přípravka odehrála zápasy ve skupině B takto:

Počátky – Horní Cerekev 4:0

Počátky – Černovice 1:0

Počátky – Kamenice nad Lipou 2:1

Ze skupiny B tedy postoupila naše přípravka z prvního místa, se skórem 7:1 a bez ztráty bodu. Skupinu A vyhrála Žirovnice se skórem 10:4 a pěti body. V atraktivním finále se tedy střetli dva tradiční rivalové. Finále se odehrálo bez branek, tak přišel na řadu rozstřel v podobě pokutových kopů. Zde naše přípravka zachovala chladnější hlavu a Žirovnici porazila 2:1. Počátecká přípravka tedy v turnaji obsadila 1. místo.

Celkové pořadí:

1. Počátky

2. Žirovnice

3. Obrataň

4. Kamenice nad Lipou

5. Pacov

6. Černovice

7. Humpolec

8. Horní Cerekev

 

V sobotu 30. 01. 2016 proběhl v naší sportovní hale turnaj mladších přípravek. Turnaj proběhl za účasti těchto mužstev: Počátky, Pelhřimov, Kamenice nad Lipou, Horní Cerekev, Žirovnice a Pacov. Turnaj se odehrál systémem každý s každým. 

Naše přípravka odehrála své zápasy:

Počátky – Žirovnice 3:0

Počátky – Pelhřimov 1:0

Počátky – Kamenice nad Lipou 3:0

Počátky – Pacov 1:0

Počátky – Horní Cerekev 4:1

Naše přípravka obsadila 1. místo v turnaji, když neztratila ani bod a dostala pouze jedinou branku. Nejlepším střelcem turnaje se stal náš Tomáš Schejbal.

Celkové pořadí:

1. Počátky

2. Pelhřimov

3. Kamenice nad Lipou

4. Horní Cerekev

5. Žirovnice

6. Pacov

 

TJ Spartak Počátky, oddíl kopané by chtěl poděkovat panu Kuklovi (restaurace Na Sídlišti) za sponzorské zajištění občerstvení na těchto turnajích.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist