muži pokračují na vítězné vlně, dorostenci dostali příděl

Muži si poradili doma s Božejovem a jsou první. Dorostenci dostali 11 branek v Bedřichově.

Výsledky zápasů

Bedřichov - dorost 11 : 0 (5:0)

 

muži - Božejov 5 : 1 (3:1), Branky: 2. a 39. Vlček, 3. Měkuta, 68. a 83. Kocourek – 25. Šátek, Rozhodčí: T. Nechvátal, ŽK: 1:0, Diváci: 80, Sestavy: Počátky: A. Soukup – P. Neuber, M. Pavlíček, M. Tesař (80. J. Vojta), J. Doležal, P. Drechsler, T. Vlček (85. T. Pavlíček), V. Kocourek, R. Měkuta, V. Šatara (46. V. Hanzálek), O. Marek. Božejov: Hašek – Josef Kumžák, Menhard, Pavel Kubů ml., Kocián, Carva, Šátek, Pavel Kubů st., Doskočil (59. Smítka), Nechvíle (72. Svoboda).

Pohled do tabulky Poutník ligy naznačuje, že Spartak Počátky zastihl začátek sezóny ve skvělé formě. Tři výhry, výborné skóre, první místo. V Počátkách však dobře vědí, že jak na tom tým doopravdy je, ukážou až další kola. Spartakovci totiž zatím měli štěstí na soupeře. V prvním kole oslabený Plačkov, poté trápící se Červená Řečice. Tentokrát přijel do Počátek Božejov a opět se jednalo o zápas, ve kterém nebylo od začátku co řešit. Hosté totiž dorazili do Počátek oslabení o řadu hráčů základní sestavy, takže se řešila pouze otázka "o kolik". Skóre se nakonec zastavilo na stavu 5:1. 

Božejov dorazil do Počátek ve velmi oslabené sestavě a bylo to znát hned v úvodu utkání, kdy se Počátky už ve druhé minutě ujali vedení, po přihrávce Jiřího Doležala střílel branku Tomáš Vlček. Následně ve třetí minutě se prosadil po centru z levé strany útočník počáteckého týmu Měkuta. Božejovští mladící nechtěli zápas nechat lacino a ve 25. minutě snížil na 2:1 z pohledu Počátek hostující Šátek.  Do poločasu se podařilo domácím vsítit ještě jednu branku, kterou zaznamenal exdruholigový hráč Vlček, který tak uzavřel skóre prvního poločasu.

Druhý poločas byl v režii počáteckých hráčů, hra směřovala na jednu branku. V 68. minutě po faulu na Hanzálka byla proměněná penalta, úspěšným exekutorem se stal Vláďa Kocourek. V závěru zápasu tento ostrostřelec splnil svou dvougólovou normu, když se prezentoval nádhernou střelou z pětadvaceti metrů a uzavřel tak zápas na konečných 5:1. Díky zaváhání Horní Cerekve v Jiřicích se tak počátecký tým posouvá na první místo Poutník ligy.

Pelhřimov › 2015 A1A - OP - II třída "POUTNÍK LIGA" - kompletní kolo, tabulka, plán zápasů https://souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/882

 

Plán zápasů

Středa 26.08.2015

starší přípravka – Horní Cerekev, začátek v 17:00 hodin

Sobota 29.08.2015

Batelov - dorost, začátek v 16:30 hodin, odjezd v 15:30 hodin

muži – VOLNO

 

Tréninky na hřišti:

muži – úterý + pátek 18:00 hodin

dorost – úterý + pátek 18:00 hodin

ml. žáci - čtvrtek 16:30 hodin

st. + ml. přípravka – pondělí + středa 16:30 hodinZpráva pro všechny trenéry: po tréninku se musí všechny přenosné branky převracet a pokládat na zem!!!

 

Výborová schůze se bude konat v úterý 01.09.2015 od 19:30 hodin v hale.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist