VÝSLEDKY-muži, dorost, ml. + st. žáci

V sobotu nastoupili muži k dalšímu domácímu utkání a podařilo se jim konečně bodovat naplno. Slibný zápas dorostenců končil pouze remízou a starší i mladší žáci nestačili na soupeře ze Světlé.

Muži – Červená Řečice 4:2 (1:0), branky: 60 a 85 min Smejkal Jirka, 22 min Dedera Tomáš, 73 min Kopečný David, rozhodčí: Přibyl Václav, ŽK: 6:2, ČK: 1:0 (80 min Neuber Petr), diváci: 20, sestava: Novotný Filip, Šatara Vojta, Neuber Petr, Tesař Michal, Plášil Lukáš, Brýna David, Ištok Honza (88 min Macháček Jirka), Kopečný David, Šatara Milan, Smejkal Jirka, Dedera Tomáš, na střídačce ještě Soukup Aleš

Další domácí zápas pod vedením nového trenéra začal v dobrém tempu, hra se přelévala ze strany na stranu a my jsme měli menší převahu, to se projevilo, když se nám podařilo po krásné akci vstřelit první branku, prosadil se Tomáš Dedera. Koncem první půle nás soupeř začal trochu přehrávat, ale do přestávky už se nic zásadního nestalo. Druhou půli začal soupeř tlačit, ale nám se podařilo vstřelit Jirkou Smejkalem druhou branku. Naše radost trvala pouze 2 minuty, soupeř korigoval na 2:1. O naší další branku se postaral David Kopečný, avšak soupeř v zápětí opět korigoval. Konečnou podobu dal výsledku svou druhou brankou Jirka Smejkal a upravil na konečných 4:2. Toto byl první zápas, kdy jsme bojovali a tím jsme dokázali získat plný počet bodů.

 

Jeřišno – dorost 5:5 (2:4), branky: 3 x Kořínek Michal, 2 x Měkuta Radim

Dorostenci celé utkání vedli, soupeř z Jeřišna dal však brankou v poslední minutě utkání podobu 5:5.

 

Světlást. žáci 5:2 (3:1), branky: Novotný Filip

 

Světláml. žáci 6:4 (3:2), branky: 3 x Novotný Filip, Hřebecký



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist