VÝSLEDKY POSLEDNÍCH KOL

V sobotu nastoupili muži k poslednímu utkání sezóny proti Jiřícím a zvítězili 5:2. Dorostenci nestačili na soupeře z Jeřišna a podlehli 7:5.

muži – Jiřice 5:2 (2:0), branky: 21 min Brýna David, 43 min Dedera Tomáš, 47 a 64 min Kozelek Pepa a 80 min Vávra Pepa, rozhodčí: Kopecký, diváci: 50, sestava: Novotný Filip, Šatara Vojta, Tesař Michal, Plášil Lukáš, Macháček Jirka (64 min Lisý Tomáš), Kopečný David, Brýna David, Dedera Dušan, Kozelek Pepa (75 min Šatara Milan), Dedera Tomáš, Vávra Pepa (84 min Herna Jarda), na střídačce ještě Soukup Aleš a Zadák Petr.

Do utkání jsme nenastoupili sebejistě a hosté měli ze hry více, vytvořili si i několik šancí, v naší brance však byla jistota v podobě Filipa Novotného, který předváděl neuvěřitelné zákroky. V 21 minutě jsme se ujali vedení, když se prosadil David Brýna střelou k tyči. Hosté neproměnili opět několik šancí a těsně před půlí nedal hostujícímu brankáři šanci Tomáš Dedera a upravil na poločasové skóre 2:0. Hra v druhé půlce se vyrovnala a Pepa Kozelek přidal naši třetí branku. V zápětí se prosadili hosté. Odpověď zajistil v 63 minutě opět Pepa Kozelek a bylo opět o tři branky. Deset minut před koncem se trefil ještě Pepa Vávra a bylo rozhodnuto. V 85 minutě ještě trefil hostující hráč z trestného kopu šibenici a utkání tak končilo výsledkem 5:2.

 

Dorostenci nestačili na soupeře z Jeříšna a po přestřelce prohráli 7:5, o výsledku bylo rozhodnuto již po první půlce, která končila 6:1. Střelecky se prosadili: 3 x Měkuta, Kořínek J. a Popelka.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist